Beata Chruścińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Dziennikarka Nina Bednarska (gościnnie)
3.9 2008 Ewa Rudzka
6.3 2008 Reporterka Beata Szpak (gościnnie)
4.5 2007 (gościnnie)
5.1 2006 Chruścicka
6.7 2005 Sekretarka sądowa (gościnnie)
6.9 2004 Anna, sekretarka w firmie Tomeckiego i Gancarza (gościnnie)
8.1 2003 Milena Florczak, córka zabitego "Rolexa" (gościnnie)
7.2 2003 Oksana (gościnnie)
5.7 2002 Gość na koncercie Chopina
4.7 2002 Sekretarka biura turystycznego (gościnnie)
4.8 2001 Hydrauliczka Mrowicz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beata Chruścińska filmy Beata Chruścińska najlepsze filmy Beata Chruścińska zdjęcia Beata Chruścińska galeria Beata Chruścińska biografia Beata Chruścińska nominacje Beata Chruścińska nagrody i wyróżnienia Beata Chruścińska filmografia Beata Chruścińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.