Beata Schimscheiner
Data urodzenia: 1966-09-13
Miejsce urodzenia: Siemianowice Śląskie, Polska
Stan cywilny: mąż Tomasz Schimscheiner, 2 córki: Lena (ur. 03.06.1991) i Adela (ur. 18.06.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Beata
6.6 2010 Beata
4.3 2009 Beata
4.0 2008 Beata
6.9 2004 Beata
7.6 2000 Beata
6.9 1997 Beata
6.6 0 Beata

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beata Schimscheiner filmy Beata Schimscheiner najlepsze filmy Beata Schimscheiner zdjęcia Beata Schimscheiner galeria Beata Schimscheiner biografia Beata Schimscheiner nominacje Beata Schimscheiner nagrody i wyróżnienia Beata Schimscheiner filmografia Beata Schimscheiner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.