Beatrycze Łukaszewska
Data urodzenia: 1970-08-28
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Policjantka
4.6 2007 Nauczycielka (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta w samochodzie (gościnnie)
7.7
Radiostacja Roscoe
Radio Free Roscoe
2003 (polski dubbing)
6.1 1997 "Boska Ingrid"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beatrycze Łukaszewska filmy Beatrycze Łukaszewska najlepsze filmy Beatrycze Łukaszewska zdjęcia Beatrycze Łukaszewska galeria Beatrycze Łukaszewska biografia Beatrycze Łukaszewska nominacje Beatrycze Łukaszewska nagrody i wyróżnienia Beatrycze Łukaszewska filmografia Beatrycze Łukaszewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.