Bernadetta Komiago
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Pielęgniarka Majka Grad (gościnnie)
5.8 2010 Sprzedawczyni w kwiaciarni
6.8 2009 Urzędniczka
7.1 2008 Zakonnica (gościnnie)
6.3 2008 Urzędniczka (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Matka Aleksandra (gościnnie)
6.9 2004 Właścicielka sklepu (gościnnie)
7.0 2001 Sprzedawczyni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernadetta Komiago filmy Bernadetta Komiago najlepsze filmy Bernadetta Komiago zdjęcia Bernadetta Komiago galeria Bernadetta Komiago biografia Bernadetta Komiago nominacje Bernadetta Komiago nagrody i wyróżnienia Bernadetta Komiago filmografia Bernadetta Komiago aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.