Bernard Kierat
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Reporter (gościnnie)
4.0 2008 Policjant (gościnnie)
7.1 2008 Ochroniarz (gościnnie)
5.1 2007 (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
6.5 2006 Lekarz (gościnnie)
6.9 2004 Rafał Myśliwski (gościnnie)
4.8 2003 Arni, chłopak Arlety (gościnnie)
6.7 2003 Barman (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bernard Kierat filmy Bernard Kierat najlepsze filmy Bernard Kierat zdjęcia Bernard Kierat galeria Bernard Kierat biografia Bernard Kierat nominacje Bernard Kierat nagrody i wyróżnienia Bernard Kierat filmografia Bernard Kierat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.