Bogdan Kalus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
6.8 2009 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
7.9 2007 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
4.5 2007 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
7.7 2007 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
7.0 2007 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
4.8 2006 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
4.4 2006 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
6.7 2005 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
5.2 2005 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
8.2 2005 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
6.1 2004 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
3.7 2004 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
6.0 2004 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
3.7 2004 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
6.9 2004 Kierownik ochrony banku (gościnnie)
7.2 2002 Kierownik ochrony banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogdan Kalus filmy Bogdan Kalus najlepsze filmy Bogdan Kalus zdjęcia Bogdan Kalus galeria Bogdan Kalus biografia Bogdan Kalus nominacje Bogdan Kalus nagrody i wyróżnienia Bogdan Kalus filmografia Bogdan Kalus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.