Borys Jaźnicki
Data urodzenia: 1974-04-19

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2008 Tłumacz (gościnnie)
6.9 2004 Reżyser (gościnnie)
7.4 2002 Pracownik banku
7.2 2002 Mężczyzna w kinie (gościnnie) (głos)
7.2 2001 Rotmistrz Stanisław Radziwiłł, adiutant Piłsudskiego
5.9 2000 "Mały", chłopak napastowany przez Ankę i Ilonkę w toalecie
4.2 2000 Kelner
5.6 2000 Kandydat na męża Eli (gościnnie)
6.5 1999 Pracownik klubu(niewymieniony w czołówce)
6.5 1999 Piotr (gościnnie)
6.2 1998
7.0 1998 Aktor (gościnnie)
6.9 1998 (gościnnie)
6.9 1997 Żyd przy murze getta(niewymieniony w czołówce)
5.4 1997 Sebastian
6.5 1997 Składający przysięgę (gościnnie)
7.5 1988 Książę Fryderyk, narzeczony Jadwigi (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Student / Mężczyzna ze straży porządkowej strajkujących stoczniowców

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Borys Jaźnicki filmy Borys Jaźnicki najlepsze filmy Borys Jaźnicki zdjęcia Borys Jaźnicki galeria Borys Jaźnicki biografia Borys Jaźnicki nominacje Borys Jaźnicki nagrody i wyróżnienia Borys Jaźnicki filmografia Borys Jaźnicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.