Bronisław Wrocławski
Data urodzenia: 1951-08-31
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska
Stan cywilny: żona, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Inspektor Szwarc
5.6 2010 Gadowski, ojciec Konrada
6.5 2010 Jurek, wujek Artura Górskiego (gościnnie)
2.3 2009 Cezary Horoszewicz, ojciec Karoliny
6.3 2008 Paweł Węgrzyniak/Piotr Węgrzyniak (gościnnie)
5.1 2006 Don Luciano Gambini
6.7 2005 Maurycy Zakrzewski (gościnnie)
3.6 2005 Cezary Horoszewicz
6.9 2004 Jan Kucharski "Kucharz" (gościnnie)
5.3 2002 Czarodziej Istredd (gościnnie)
4.7 2002 Michael Kalaf (gościnnie)
3.8 2001 Czarodziej Istred
5.7 2000 Burmistrz Zdrojewski, ojciec "Widelca"
5.6 2000 Igor Tarnawski
6.5 1999 Kierownik redakcji, szef taty Piotrka
7.7 1995 Adwokat Ewy
5.1 1993 Henryk
6.0 1990 Mężczyzna w salonie Zimmera(niewymieniony w czołówce)
7.4 1989 Ambasador w Gdańsku, gość na obiedzie u Burchardta
7.5 1987 Pycio, krasnal Kilkujadka
7.5 1987 Godecki
7.7 1987 Właściciel warsztatu
7.0 1986 Schodorowski, sekretarz Wagnera
7.5 1985 Strażnik więzienny
6.6 1985 Lekarz
7.7 1984 Edward Sztyc

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bronisław Wrocławski filmy Bronisław Wrocławski najlepsze filmy Bronisław Wrocławski zdjęcia Bronisław Wrocławski galeria Bronisław Wrocławski biografia Bronisław Wrocławski nominacje Bronisław Wrocławski nagrody i wyróżnienia Bronisław Wrocławski filmografia Bronisław Wrocławski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.