Bui Ngoc Hai Nam
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Ciao Tao (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
3.4 2005 "Żółty", ochroniarz "Ptasiora"
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Chińczyk (gościnnie)
3.7 2004 Człowiek "Ptasiora"
6.9 2004 Wu Lang, dostarczyciel sushi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bui Ngoc Hai Nam filmy Bui Ngoc Hai Nam najlepsze filmy Bui Ngoc Hai Nam zdjęcia Bui Ngoc Hai Nam galeria Bui Ngoc Hai Nam biografia Bui Ngoc Hai Nam nominacje Bui Ngoc Hai Nam nagrody i wyróżnienia Bui Ngoc Hai Nam filmografia Bui Ngoc Hai Nam aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.