Cezary Iber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Ćpun (gościnnie)
7.1 2008 Ćpun (gościnnie)
8.2 2005 Ćpun (gościnnie)
5.7 2004 Ćpun (gościnnie)
6.9 2004 Ćpun (gościnnie)
7.2 2003 Ćpun (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cezary Iber filmy Cezary Iber najlepsze filmy Cezary Iber zdjęcia Cezary Iber galeria Cezary Iber biografia Cezary Iber nominacje Cezary Iber nagrody i wyróżnienia Cezary Iber filmografia Cezary Iber aktor Cezary Iber reżyser Cezary Iber scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.