Cezary Jankowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
6.7 2010 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
6.3 2008 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
6.7 2005 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
8.2 2005 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
5.7 2004 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
6.9 2004 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
8.1 2003 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
5.4 2003 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
7.2 2003 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)
3.7 1998 Adwokat Ewy Mroczek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cezary Jankowski filmy Cezary Jankowski najlepsze filmy Cezary Jankowski zdjęcia Cezary Jankowski galeria Cezary Jankowski biografia Cezary Jankowski nominacje Cezary Jankowski nagrody i wyróżnienia Cezary Jankowski filmografia Cezary Jankowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.