Czesław Nogacki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Filatelista (gościnnie)
6.9 2004 Zygmunt Kierzkowski (gościnnie)
7.4 2002 Złodziej na cmentarzu
6.1 2002 Lump (gościnnie)
7.2 2002 Żebrak / Kamieniarz Zdzisio (gościnnie)
6.5 1997 Bandzior (gościnnie)
4.3 1996 "Niższy", goryl Marusi
7.0 1996 Bezdomny (niewymieniony w czołówce) (
3.9 1994 Członek "drużyny bejsbolowej z Pruszkowa"(gościnnie)
7.0
Złoto Alaski
Goldbrush in Alaska
1993 Snass
6.5 1988 Wiktor Świtonik, ojciec Igora (gościnnie)
5.6 1986
6.2 1984 Celnik Andrzej Lechicki
6.8 1981 kanalarz Tycjan Mielczarski
6.3 1980

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Czesław Nogacki filmy Czesław Nogacki najlepsze filmy Czesław Nogacki zdjęcia Czesław Nogacki galeria Czesław Nogacki biografia Czesław Nogacki nominacje Czesław Nogacki nagrody i wyróżnienia Czesław Nogacki filmografia Czesław Nogacki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.