Damian Suchodolski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Maciek (gościnnie)
7.0 2010 Maciek (gościnnie)
6.4 2009 Maciek (gościnnie)
3.9 2008 Maciek (gościnnie)
5.7 2006 Maciek (gościnnie)
8.2 2005 Maciek (gościnnie)
6.9 2004 Maciek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Damian Suchodolski filmy Damian Suchodolski najlepsze filmy Damian Suchodolski zdjęcia Damian Suchodolski galeria Damian Suchodolski biografia Damian Suchodolski nominacje Damian Suchodolski nagrody i wyróżnienia Damian Suchodolski filmografia Damian Suchodolski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.