Danuta Borsuk
Data urodzenia: 1963-10-15

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Kelnerka w Bartowicach (gościnnie)
7.5 2012 Bufetowa
6.8 2011 (gościnnie)
6.6 2011 (gościnnie)
5.8 2011 (gościnnie)
6.8 2011 (gościnnie)
6.5 2011 (gościnnie)
7.4 2010 (gościnnie)
4.2 2010 (gościnnie)
3.8 2009 (gościnnie)
7.1 2008 (gościnnie)
6.3 2008 (gościnnie)
4.3 2007 (gościnnie)
5.7 2006 (gościnnie)
5.2 2005 (gościnnie)
8.2 2005 (gościnnie)
6.9 2004 (gościnnie)
6.9 1998 (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie)
6.5 1997 (gościnnie)
7.4 1995 (gościnnie)
9.1 1993 (gościnnie)
5.9 0 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Danuta Borsuk filmy Danuta Borsuk najlepsze filmy Danuta Borsuk zdjęcia Danuta Borsuk galeria Danuta Borsuk biografia Danuta Borsuk nominacje Danuta Borsuk nagrody i wyróżnienia Danuta Borsuk filmografia Danuta Borsuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.