Dariusz Dobkowski
Data urodzenia: 1963

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009 Lekarz (gościnnie)
7.7 2007 Lekarz (gościnnie)
8.2 2005 Lekarz (gościnnie)
6.9 2004 Lekarz (gościnnie)
5.4 2003 Lekarz (gościnnie)
7.2 2001 Lekarz (gościnnie)
6.4 2000 Lekarz (gościnnie)
7.4 1997 Lekarz (gościnnie)
8.0 1988 Lekarz (gościnnie)
6.7 1986 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dariusz Dobkowski filmy Dariusz Dobkowski najlepsze filmy Dariusz Dobkowski zdjęcia Dariusz Dobkowski galeria Dariusz Dobkowski biografia Dariusz Dobkowski nominacje Dariusz Dobkowski nagrody i wyróżnienia Dariusz Dobkowski filmografia Dariusz Dobkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.