Dariusz Niebudek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Policjant (gościnnie)
7.2 2010 Policjant (gościnnie)
4.3 2009 Policjant (gościnnie)
6.4 2009 Policjant (gościnnie)
7.9 2007 Policjant (gościnnie)
6.6 2005 Policjant (gościnnie)
8.2 2005 Policjant (gościnnie)
6.9 2004 Policjant (gościnnie)
7.2 2003 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dariusz Niebudek filmy Dariusz Niebudek najlepsze filmy Dariusz Niebudek zdjęcia Dariusz Niebudek galeria Dariusz Niebudek biografia Dariusz Niebudek nominacje Dariusz Niebudek nagrody i wyróżnienia Dariusz Niebudek filmografia Dariusz Niebudek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.