Dariusz Wnuk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Radca prawny Polfly (gościnnie)
5.0 2010 Nikodem (gościnnie)
6.3 2010 (gościnnie)
6.5 2010 Marek Domagała, mąż Darii (gościnnie)
7.5 2009 Woźniak
8.1 2008 Żołnierz amerykański (gościnnie)
6.3 2008 Eryk Bednarski (gościnnie)
6.9 2004 Łukasz (gościnnie)
4.2 2000 Kasjer w banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dariusz Wnuk filmy Dariusz Wnuk najlepsze filmy Dariusz Wnuk zdjęcia Dariusz Wnuk galeria Dariusz Wnuk biografia Dariusz Wnuk nominacje Dariusz Wnuk nagrody i wyróżnienia Dariusz Wnuk filmografia Dariusz Wnuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.