Dawid Łepkowski
Data urodzenia: 1996

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
6.8 2011 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
5.6 2009 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
8.2 2005 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
6.9 2004 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
5.5 2003 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
5.8 2003 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
4.7 2002 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
5.4 2000 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)
6.4 2000 Jarek, syn "Gebelsa" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dawid Łepkowski filmy Dawid Łepkowski najlepsze filmy Dawid Łepkowski zdjęcia Dawid Łepkowski galeria Dawid Łepkowski biografia Dawid Łepkowski nominacje Dawid Łepkowski nagrody i wyróżnienia Dawid Łepkowski filmografia Dawid Łepkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.