Dawid Zawadzki
Data urodzenia: 1977
Miejsce urodzenia: Kutno, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Klemens Wańko, kochanek Poli
6.5 2010 Klemens Wańko, kochanek Poli
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Klemens Wańko, kochanek Poli
6.9 2004 Klemens Wańko, kochanek Poli
7.7
Boże skrawki
Edges of the Lord
2001 Klemens Wańko, kochanek Poli
7.6 2000 Klemens Wańko, kochanek Poli

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dawid Zawadzki filmy Dawid Zawadzki najlepsze filmy Dawid Zawadzki zdjęcia Dawid Zawadzki galeria Dawid Zawadzki biografia Dawid Zawadzki nominacje Dawid Zawadzki nagrody i wyróżnienia Dawid Zawadzki filmografia Dawid Zawadzki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.