Dominik Bąk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
5.0 2010 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
6.5 2010 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
5.6 2009 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
8.1 2008 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
7.2 2008 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
3.9 2008 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
6.3 2008 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
7.9 2007 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
7.7 2007 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
5.1 2007 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
3.5 2005 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
8.2 2005 Syn kosmonauty (gościnnie)
6.9 2004 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
8.1 2003 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)
7.2 2003 Gestapowiec / Żołnierz niemiecki legitymujący Nowotnika (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dominik Bąk filmy Dominik Bąk najlepsze filmy Dominik Bąk zdjęcia Dominik Bąk galeria Dominik Bąk biografia Dominik Bąk nominacje Dominik Bąk nagrody i wyróżnienia Dominik Bąk filmografia Dominik Bąk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.