Dorota Abbe-Kuźmińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2005 Prowadząca zajęcia adopcyjne (gościnnie)
8.2 2005 Prowadząca zajęcia adopcyjne (gościnnie)
6.9 2004 Prowadząca zajęcia adopcyjne (gościnnie)
7.6
Sekretny świat misia Beniamina
Secret World of Benjamin Bear, The
2003 Prowadząca zajęcia adopcyjne (gościnnie)
7.2 2003 Prowadząca zajęcia adopcyjne (gościnnie)
6.4 2000 Prowadząca zajęcia adopcyjne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorota Abbe-Kuźmińska filmy Dorota Abbe-Kuźmińska najlepsze filmy Dorota Abbe-Kuźmińska zdjęcia Dorota Abbe-Kuźmińska galeria Dorota Abbe-Kuźmińska biografia Dorota Abbe-Kuźmińska nominacje Dorota Abbe-Kuźmińska nagrody i wyróżnienia Dorota Abbe-Kuźmińska filmografia Dorota Abbe-Kuźmińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.