Dorota Landowska
Data urodzenia: 1968-07-04
Miejsce urodzenia: Starogard Gdański, Polska
Stan cywilny: mąż Mariusz Bonaszewski, córka Maria (ur. 2002) i syn Stanisław

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia Kulczycka (gościnnie)
4.8 2010 Anna Wałaszek, żona dyrektora szkoły
6.8 2010 Olga Bachleda, żona Cezarego
6.5 2009 Żona Andrzeja
7.5 2009 Prokurator S.N. Paulina Kern
6.3 2008 Klara (gościnnie)
6.9 2004 Prokurator Wiśniewska
6.7 2003 Matka Michała (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 (polski dubbing)
7.6 2000 Barbara
5.6 2000 Lucyna
6.5 2000 Włoska niania córeczki Anny i Wrońskiego (niewymieniony w czołówce)
6.8 1999 Ania, żona Roberta
7.6 1995 Siedem z Dziewięciu (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorota Landowska filmy Dorota Landowska najlepsze filmy Dorota Landowska zdjęcia Dorota Landowska galeria Dorota Landowska biografia Dorota Landowska nominacje Dorota Landowska nagrody i wyróżnienia Dorota Landowska filmografia Dorota Landowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.