Edyta Duda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2009 Prawniczka (gościnnie)
7.1 2008 Mama Oli (gościnnie)
2.9 2004 Dziewczyna (gościnnie)
6.9 2004 Konsul Szwecji (gościnnie)
7.2 2002 Bibliotekarka (gościnnie) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edyta Duda filmy Edyta Duda najlepsze filmy Edyta Duda zdjęcia Edyta Duda galeria Edyta Duda biografia Edyta Duda nominacje Edyta Duda nagrody i wyróżnienia Edyta Duda filmografia Edyta Duda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.