Edyta Torhan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ewa Ostrowska (gościnnie)
6.7 2010 Grabowska, matka Magdy (gościnnie)
4.2
Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La
2010 Niebieska (polski dubbing)
5.4 2006 (gościnnie)
6.9 2004 Policjantka w dyżurce (gościnnie)
4.2 2000 Basia, kelnerka w kawiarni (gościnnie)
4.2 1999 pielęgniarka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edyta Torhan filmy Edyta Torhan najlepsze filmy Edyta Torhan zdjęcia Edyta Torhan galeria Edyta Torhan biografia Edyta Torhan nominacje Edyta Torhan nagrody i wyróżnienia Edyta Torhan filmografia Edyta Torhan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.