Elżbieta Gruca
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 2010 Lumpiara (gościnnie)
5.6 2010 Lumpiara (gościnnie)
7.2 2010 Lumpiara (gościnnie)
6.1 2009 Lumpiara (gościnnie)
3.9 2008 Lumpiara (gościnnie)
7.1 2008 Lumpiara (gościnnie)
4.8 2006 Lumpiara (gościnnie)
5.4 2006 Lumpiara (gościnnie)
4.5 2006 Lumpiara (gościnnie)
5.7 2006 Lumpiara (gościnnie)
6.4 2006 Lumpiara (gościnnie)
5.0 2005 Lumpiara (gościnnie)
8.2 2005 Lumpiara (gościnnie)
3.7 2004 Lumpiara (gościnnie)
6.9 2004 Lumpiara (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Gruca filmy Elżbieta Gruca najlepsze filmy Elżbieta Gruca zdjęcia Elżbieta Gruca galeria Elżbieta Gruca biografia Elżbieta Gruca nominacje Elżbieta Gruca nagrody i wyróżnienia Elżbieta Gruca filmografia Elżbieta Gruca aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.