Elżbieta Jarosik
Data urodzenia: 1948-02-27
Miejsce urodzenia: Olsztyn, Polska
Stan cywilny: mąż, córka (ur.1986)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Kelnerka (gościnnie)
5.8 2010 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
3.8 2009 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
4.0 2008 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.1 2008 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.1 2008 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.3 2008 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.9 2007 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.5 2007 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.7 2007 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
4.3 2007 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.1 2007 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
4.8 2006 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
4.4 2006 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.0 2005 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
3.6 2005 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
2.4 2005 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.7 2004 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.1 2004 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
4.4 2004 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.9 2004 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.6 2003 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
4.5 2003 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.3 2002 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.8 2002 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.2 2002 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
3.8 2001 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.6 2001 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.6 2000 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.2 1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.5 1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.3 1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.7 1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi / Zdzisia (gościnnie)
6.6 1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.3
Bob Budowniczy
Bob the Builder
1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
5.7 1999 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.2 1998 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.0 1998 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.9 1997 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.5 1997 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
6.7 1992 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
10.0 1980 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)
7.3 1968 Kucharka / Gosposia / Kobieta / Koleżanka Bogusi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Jarosik filmy Elżbieta Jarosik najlepsze filmy Elżbieta Jarosik zdjęcia Elżbieta Jarosik galeria Elżbieta Jarosik biografia Elżbieta Jarosik nominacje Elżbieta Jarosik nagrody i wyróżnienia Elżbieta Jarosik filmografia Elżbieta Jarosik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.