Elżbieta Kamińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Córka pani Izy (gościnnie)
4.5 2006 Córka pani Izy (gościnnie)
8.2 2005 Córka pani Izy (gościnnie)
6.9 2004 Córka pani Izy (gościnnie)
4.7 2001 Córka pani Izy (gościnnie)
7.3 1989 Córka pani Izy (gościnnie)
7.3 1989 Córka pani Izy (gościnnie)
7.7 1986 Córka pani Izy (gościnnie)
6.0 1985 Córka pani Izy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elżbieta Kamińska filmy Elżbieta Kamińska najlepsze filmy Elżbieta Kamińska zdjęcia Elżbieta Kamińska galeria Elżbieta Kamińska biografia Elżbieta Kamińska nominacje Elżbieta Kamińska nagrody i wyróżnienia Elżbieta Kamińska filmografia Elżbieta Kamińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.