Emilian Kamiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Śpiewak w kabarecie
5.8 2010 Śpiewak w kabarecie
6.4 2009 Śpiewak w kabarecie
5.6 2009 Śpiewak w kabarecie
7.0 2007 Śpiewak w kabarecie
5.6 2006 Śpiewak w kabarecie
2.4 2005 Śpiewak w kabarecie
5.7 2004 Śpiewak w kabarecie
6.9 2004 Śpiewak w kabarecie
4.5 2003 Śpiewak w kabarecie
4.7 2002 Śpiewak w kabarecie
7.7
Boże skrawki
Edges of the Lord
2001 Śpiewak w kabarecie
5.9 2000 Śpiewak w kabarecie
5.3 1999 Śpiewak w kabarecie
7.0 1998 Śpiewak w kabarecie
6.8 1997 Śpiewak w kabarecie
7.1 1996 Śpiewak w kabarecie
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Śpiewak w kabarecie
3.9 1994 Śpiewak w kabarecie
6.6 1994 Śpiewak w kabarecie
6.5 1991 Śpiewak w kabarecie
6.5 1989 Śpiewak w kabarecie
7.8 1988 Śpiewak w kabarecie
7.3 1987 Śpiewak w kabarecie
6.4 1986 Śpiewak w kabarecie
8.2
Wuzzle
Wuzzles, The
1985 Śpiewak w kabarecie
6.8 1984 Śpiewak w kabarecie
5.2 1984 Śpiewak w kabarecie
6.5 1983 Śpiewak w kabarecie
6.6 1982 Śpiewak w kabarecie
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Śpiewak w kabarecie
5.7 1980 Śpiewak w kabarecie
6.8 1978 Śpiewak w kabarecie
7.3 1977 Śpiewak w kabarecie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Emilian Kamiński filmy Emilian Kamiński najlepsze filmy Emilian Kamiński zdjęcia Emilian Kamiński galeria Emilian Kamiński biografia Emilian Kamiński nominacje Emilian Kamiński nagrody i wyróżnienia Emilian Kamiński filmografia Emilian Kamiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.