Ewa Borowik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Siostra przełożona
6.3 2010 Siostra przełożona
7.6 2010 Dr Leszczyńska (gościnnie)
8.1 2008 Siostra przełożona
5.4 2006 Siostra przełożona
6.7 2005 Siostra przełożona
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Siostra przełożona
6.9 2004 Siostra przełożona
6.7 1995 Siostra przełożona
7.0 1984 Siostra przełożona
6.3 1978 Siostra przełożona
6.8 1974 Siostra przełożona
7.5 1973 Siostra przełożona

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Borowik filmy Ewa Borowik najlepsze filmy Ewa Borowik zdjęcia Ewa Borowik galeria Ewa Borowik biografia Ewa Borowik nominacje Ewa Borowik nagrody i wyróżnienia Ewa Borowik filmografia Ewa Borowik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.