Ewa Dąbrowska
Data urodzenia: 1964-07-03
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 Spikerka (gościnnie)
7.9 2004 Żona Paska (gościnnie)
6.9 2004 Lekarka (gościnnie)
5.6 2001 Żydówka(niewymieniony w czołówce)
7.7 1995 Aktorka występująca w reklamie szamponu(niewymieniony w czołówce)
7.6 1987 Halina Bożych, siostra "Toja"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Dąbrowska filmy Ewa Dąbrowska najlepsze filmy Ewa Dąbrowska zdjęcia Ewa Dąbrowska galeria Ewa Dąbrowska biografia Ewa Dąbrowska nominacje Ewa Dąbrowska nagrody i wyróżnienia Ewa Dąbrowska filmografia Ewa Dąbrowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.