Ewa Kaim
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Siostra Adama
6.1 2010 Adwokatka
5.9 2010 Nina
6.5 2010 Ina Borucka (gościnnie)
4.3 2009 Anna Olkowicz, matka Majki
6.9 2004 Lidia Niwińska,żona Grzegorza (gościnnie)
5.0 2001 Ela

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Kaim filmy Ewa Kaim najlepsze filmy Ewa Kaim zdjęcia Ewa Kaim galeria Ewa Kaim biografia Ewa Kaim nominacje Ewa Kaim nagrody i wyróżnienia Ewa Kaim filmografia Ewa Kaim aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.