Ewa Serwa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Kwiatkowska, właścicielka biura podróży (gościnnie)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.8
Shrek Forever
Shrek Forever After
2010 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.8 2010 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.8 2010 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.2 2010 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
3.8 2009 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.2 2009 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.8 2009 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (gościnnie)
7.4 2007 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.5
Hallo, tu Hania!
Hana's Helpline
2007 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.1
Ufolągi
Pet Alien
2005 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.9 2004 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.6 2003 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
5.4
Smyki
Tweenies
1999 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.7
Tajne akta Psiej Agencji
Secret Files of the SpyDogs, The
1998 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.2
Srebrny Surfer
Silver Surfer, The
1998 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.6 1997 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.2
Przygody Pytalskich
Why Why? Family, The
1996 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.3 1996 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.2
Świat Bobbiego
Bobby's World
1990 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.7 1989 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.3 1989 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.6 1988 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.6 1988 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.7 1986 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
8.0 1985 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.3
Misiowanki
Berenstain Bears, The
1985 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.1 1984 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.8
Dom
1980 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.8 1978 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.3 1977 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.8
Kapitan Grotman
Captain Caveman and the Teen Angels
1977 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go
7.4
Szalone wyścigi
Wacky Races
1968 Babcia Wiewiórka (polski dubbing) (go

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Serwa filmy Ewa Serwa najlepsze filmy Ewa Serwa zdjęcia Ewa Serwa galeria Ewa Serwa biografia Ewa Serwa nominacje Ewa Serwa nagrody i wyróżnienia Ewa Serwa filmografia Ewa Serwa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.