Gabriela Frycz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 Marta Grabowska (gościnnie)
5.7 2006 Gaja Zamecznik, córka Grażyny i Tomasza
6.7 2005 Klient (gościnnie)
7.9 2004 Recepcjonistka w Komendzie Głównej Policji (gościnnie)
6.9 2004 Majka, dziewczyna Maćka (gościnnie)
5.0 2001 Jola

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gabriela Frycz filmy Gabriela Frycz najlepsze filmy Gabriela Frycz zdjęcia Gabriela Frycz galeria Gabriela Frycz biografia Gabriela Frycz nominacje Gabriela Frycz nagrody i wyróżnienia Gabriela Frycz filmografia Gabriela Frycz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.