Gizella Bortel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
3.9 2008 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
5.4 2006 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
6.7 2005 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
2.9 2004 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
4.8 2003 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)
6.8 1996 Kobieta wychodząca z getta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gizella Bortel filmy Gizella Bortel najlepsze filmy Gizella Bortel zdjęcia Gizella Bortel galeria Gizella Bortel biografia Gizella Bortel nominacje Gizella Bortel nagrody i wyróżnienia Gizella Bortel filmografia Gizella Bortel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.