Grzegorz Klein
Data urodzenia: 1966-07-19
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Policjant z ewidencji (gościnnie)
7.5 2009 Ubek
5.1 2008 Policjant (gościnnie)
7.9 2007 Pracownik gazowni (gościnnie)
4.5 2007 Pijaczek (gościnnie)
7.3 2006 Mietek
6.9 2004 "Joker" (gościnnie)
8.1 2003 Oficer dyżurny w jednostce wojskowej (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie)
7.0 1996 (gościnnie)
7.7 1995 Kelner
6.8
Dwa światy
Spellbinder
1995 Strażnik (gościnnie)
3.9 1994 (gościnnie)
5.0 1994 Gangster
7.9 1990
7.8
Dom
1980 Robotnik w FSO (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Klein filmy Grzegorz Klein najlepsze filmy Grzegorz Klein zdjęcia Grzegorz Klein galeria Grzegorz Klein biografia Grzegorz Klein nominacje Grzegorz Klein nagrody i wyróżnienia Grzegorz Klein filmografia Grzegorz Klein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.