Grzegorz Mostowicz-Gerszt
Data urodzenia: 1966-08-28
Miejsce urodzenia: Bielawa, Polska

Biografia:
Grzegorz urodził się w Bielawie, położonej u podnóża Gór Sowich miejscowości. Ze swoimi zdolnościami ukończył Szkołę Muzyczną II stopnia oraz studia na wrocławskiej PWST. Pracował we Wrocławskich teatrach. Mimo ciekawej postaci i dużych mozliwosci technicznych w filmach odgrywa monotematyczne role przestępców lub typów z pod ciemnej gwiazdy. Ma rudy kolor włosów (modny w kinie światowym). Obecnie prowadzi w TVN program reklamujący walory turystyczne Polski, wykazując mocne osobiste zaangażowanie. Nie jest żonaty. Gra w serialach, ale reżyserzy nie odkryli jego twórczych cech, czeka więc grając na swego odkrywcę
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
7.2 2010 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
5.5 2009 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
5.2 2005 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
5.0 2005 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
7.9 2004 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
6.9 2004 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
7.2 2003 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
7.2 2002 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
6.3 2001 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
6.7 1999 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
4.2 1999 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
5.4 1997 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
6.3
WOW
1993 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)
6.4 1993 Mężczyzna z owłosionym językiem (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Mostowicz-Gerszt filmy Grzegorz Mostowicz-Gerszt najlepsze filmy Grzegorz Mostowicz-Gerszt zdjęcia Grzegorz Mostowicz-Gerszt galeria Grzegorz Mostowicz-Gerszt biografia Grzegorz Mostowicz-Gerszt nominacje Grzegorz Mostowicz-Gerszt nagrody i wyróżnienia Grzegorz Mostowicz-Gerszt filmografia Grzegorz Mostowicz-Gerszt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.