Grzegorz Przybył
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Ojciec "Fokusa"
5.0 2010 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
7.6 2010 Policjant Jan (gościnnie)
6.4 2009 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
8.1 2008 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
7.5 2008 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
7.1 2008 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
6.8 2007 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
6.9 2004 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
7.1
Odlotowe agentki
Totally Spies
2001 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Lucky Luke'a
Nouvelles aventures de Lucky Luke, Les
2001 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
5.8
Wyścigi Nascar
Nascar Racers
2000 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)
8.0 1983 Bokser Franciszek Szymulski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Przybył filmy Grzegorz Przybył najlepsze filmy Grzegorz Przybył zdjęcia Grzegorz Przybył galeria Grzegorz Przybył biografia Grzegorz Przybył nominacje Grzegorz Przybył nagrody i wyróżnienia Grzegorz Przybył filmografia Grzegorz Przybył aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.