Grzegorz Sierzputowski
Data urodzenia: 1975-02-26
Miejsce urodzenia: Ełk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Pucybut (gościnnie)
5.0 2010 Pucybut (gościnnie)
8.1 2008 Pucybut (gościnnie)
7.7 2007 Pucybut (gościnnie)
5.6 2005 Pucybut (gościnnie)
3.4 2005 Pucybut (gościnnie)
3.7 2005 Pucybut (gościnnie)
6.3 2004 Pucybut (gościnnie)
2.9 2004 Pucybut (gościnnie)
6.9 2004 Pucybut (gościnnie)
5.4 2003 Pucybut (gościnnie)
6.5 1999 Pucybut (gościnnie)
5.4 1998 Pucybut (gościnnie)
6.8 1998 Pucybut (gościnnie)
5.9 0 Pucybut (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Sierzputowski filmy Grzegorz Sierzputowski najlepsze filmy Grzegorz Sierzputowski zdjęcia Grzegorz Sierzputowski galeria Grzegorz Sierzputowski biografia Grzegorz Sierzputowski nominacje Grzegorz Sierzputowski nagrody i wyróżnienia Grzegorz Sierzputowski filmografia Grzegorz Sierzputowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.