Grzegorz Stelmaszewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Rom, brat porwanego (gościnnie)
6.8 2011 Rom, brat porwanego (gościnnie)
5.6 2010 Rom, brat porwanego (gościnnie)
3.5 2010 Rom, brat porwanego (gościnnie)
4.2 2010 Rom, brat porwanego (gościnnie)
6.3 2010 Rom, brat porwanego (gościnnie)
0.0 2009 Rom, brat porwanego (gościnnie)
5.0 2007 Rom, brat porwanego (gościnnie)
3.4 2006 Rom, brat porwanego (gościnnie)
8.2 2005 Rom, brat porwanego (gościnnie)
6.9 2004 Rom, brat porwanego (gościnnie)
4.7 2003 Rom, brat porwanego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Stelmaszewski filmy Grzegorz Stelmaszewski najlepsze filmy Grzegorz Stelmaszewski zdjęcia Grzegorz Stelmaszewski galeria Grzegorz Stelmaszewski biografia Grzegorz Stelmaszewski nominacje Grzegorz Stelmaszewski nagrody i wyróżnienia Grzegorz Stelmaszewski filmografia Grzegorz Stelmaszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.