Grzegorz Stosz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Policjant (gościnnie)
6.1 2010 Adwokat (gościnnie)
6.7 2010 Mundurowy (gościnnie)
5.8 2010 Klient wypożyczalni (gościnnie)
6.4 2009 Lekarz (gościnnie)
5.6 2009 Barman (gościnnie)
3.9 2008 Policjant (gościnnie)
5.0 2007 "Raskolnikow"
4.5 2006 Szymon, chłopak Blanki
6.4 2006 Gazeciarz (gościnnie)
3.4 2006 Policjant (gościnnie)
4.6 2005 Paweł Zerkowicz (gościnnie)
6.9 2004 "Benek" (gościnnie)
4.7 2003 Marek, znajomy sędziny Andrzejewskiej
7.2 2003 Rimantas Gasimas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Stosz filmy Grzegorz Stosz najlepsze filmy Grzegorz Stosz zdjęcia Grzegorz Stosz galeria Grzegorz Stosz biografia Grzegorz Stosz nominacje Grzegorz Stosz nagrody i wyróżnienia Grzegorz Stosz filmografia Grzegorz Stosz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.