Grzegorz Wolf
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Prokurator Pobłodzki (gościnnie)
0.0 2011 Sergiusz
6.5 2011 Misiak (gościnnie)
6.5 2010 Stanisław (gościnnie)
7.5 2009 Stanisław Radkiewicz
6.8 2009 Paweł Płocki
3.9 2008 Józef Łabądź (gościnnie)
7.9 2007 Celnik (gościnnie)
6.8 2007 Mężczyzna z Samochodu
6.5
Wróżby kumaka
Unkenrufe
2005 Adolf Hitler
6.9 2004 Komisarz Turej (gościnnie)
8.1 2003 Szydłowski, mieszkaniec bloku (gościnnie)
6.2 2001
6.4 1999 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Wolf filmy Grzegorz Wolf najlepsze filmy Grzegorz Wolf zdjęcia Grzegorz Wolf galeria Grzegorz Wolf biografia Grzegorz Wolf nominacje Grzegorz Wolf nagrody i wyróżnienia Grzegorz Wolf filmografia Grzegorz Wolf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.