Halina Chrobak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Klientka Spa (gościnnie)
5.2 2005 Klientka Doroty (gościnnie)
6.9 2004 Dyrektorka IX Liceum Ogólnokształcącego
5.8 2003 Pielęgniarka Jadzia Bobrówna (gościnnie)
4.7 2001 Salowa (gościnnie)
7.0 1990 Umbrelka (polski dubbing)
7.7
Triumf ducha
Triumph of the Spirit
1989 Clog Thise
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Królowa pszczół (polski dubbing)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 Casey (polski dubbing)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Pingusia (polski dubbing)
8.3
Leśna rodzina
Sylvanian Families
1987 Joasia / Maria / Penny (polski dubbing)
7.0
Diplodoki
Diplodo
1987 Mama Joasi (polski dubbing)
7.7 1986
7.2
Wesoła siódemka
Get-Along Gang, The
1984 Owieczka Tina (polski dubbing)
6.4 1983 Czterolistna Koniczyna z komnaty nr 1
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Smerfetka (polski dubbing)
6.3 1980
5.7 1978 Charlotte La Valle, dziennikarka "Le Monde"(gościnnie)
5.5 1975 Prezesowa, pacjentka sanatorium w Cisach

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Halina Chrobak filmy Halina Chrobak najlepsze filmy Halina Chrobak zdjęcia Halina Chrobak galeria Halina Chrobak biografia Halina Chrobak nominacje Halina Chrobak nagrody i wyróżnienia Halina Chrobak filmografia Halina Chrobak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.