Halina Łabonarska
Data urodzenia: 1947-08-15
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Matka Okońskiej (gościnnie)
7.1 2010 Matka Joanny
7.9 2007 Helena, teściowa Pawła Sikory (gościnnie)
4.3 2007 Anna Sawicka (gościnnie)
5.6 2007 Irena Popiel, matka Reginy
3.5 2005 Helena Strusiowa (gościnnie)
6.9 2004 Inspektor Ewa Kubicz (gościnnie)
6.6 2003 Jadwiga Szulc, matka Eweliny
6.4 2000 Klara Michalska (gościnnie)
6.0
ESD
1986 Mama Idy
5.9 1983 Ciotka Flora
6.5 1982 Howard Klara
6.4 1979 Barbara

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Halina Łabonarska filmy Halina Łabonarska najlepsze filmy Halina Łabonarska zdjęcia Halina Łabonarska galeria Halina Łabonarska biografia Halina Łabonarska nominacje Halina Łabonarska nagrody i wyróżnienia Halina Łabonarska filmografia Halina Łabonarska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.