Halina Rowicka
Data urodzenia: 1951-09-15
Miejsce urodzenia: Czerwonka, Polska
Stan cywilny: mąż Krzysztof Kalczyński, 3 dzieci: Anna (ur. 1976), Filip (ur. 10.12.1977), Maria

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Anna, matka Leny (gościnnie)
6.1 2009 Ciotka Kamila
6.3 2008 Maria, nauczycielka Juliana Dębskiego (gościnnie)
6.9 2004 Szafrańska,matka Miki (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993
6.8 1991 Helena Kowalczykowa, żona Henryka (gościnnie)
7.3 1989 Aktorka Waleria Niewiarowska
7.6 1988 Nauczycielka
6.7 1988 Aktorka
7.1 1987 Lekarka, koleżanka Doroty
7.3 1987 Teresa Gabrychowa
7.7 1986 Żona kupująca na kredyt "dla młodych małżeństw" (gościnnie)
7.6 1982 Danusia
7.8
Dom
1980 Ewa Talar, żona Andrzeja
6.9 1980 Anna Zarembianka, dworka Bony
7.3 1979 Sophie Franke, córka Henryka (gościnnie)
5.7 1978 Krystyna Budzisz, dziewczyna Jean Paula Boissanta(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Halina Rowicka filmy Halina Rowicka najlepsze filmy Halina Rowicka zdjęcia Halina Rowicka galeria Halina Rowicka biografia Halina Rowicka nominacje Halina Rowicka nagrody i wyróżnienia Halina Rowicka filmografia Halina Rowicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.