Hanna Dunowska
Data urodzenia: 1958-12-18
Miejsce urodzenia: Mińsk Mazowiecki, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Letniczka
4.5 2006 Tarnowska (gościnnie)
10.0
Przeżyć katastrofę
Surviving Disaster
2006 Matka Magnusa (gościnnie)
2.4 2005 Siłecka (gościnnie)
6.9 2004 Jadwiga, matka Elizy (gościnnie)
8.1 2003 Barbara Kralska, dyrektor hotelu (gościnnie)
6.6 2003 Elżbieta Krajewska, matka Michała, przyjaciółka Tokarskich (gościnnie
4.7 2002 Sylwia, była żona Wiktora (gościnnie)
6.8
Dwa światy
Spellbinder
1995 Marna
5.1 1993 Gerda (gościnnie)
6.7 1993 dr Monika Janicka
7.6
Psy
1992 Żona Grossa(niewymieniony w czołówce)
6.8 1991 Hrabianka Sobańska, matka chrzestna Ani Biesiekierskiej (gościnnie)
5.3 1989 Księżna Jadwiga Święcicka
7.8 1989 Księżna Jadwiga Święcicka
6.5 1988 Recepcjonistka w "Domu Prasy" (gościnnie)
6.3 1987 Henia Drabikówna
7.7 1984 Justyna, działaczka opozycji
6.4 1984 Wanda Mikuła -Jeżewska, siostra Kazimierza
6.5 1980 Ewa
7.8
Dom
1980 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Dunowska filmy Hanna Dunowska najlepsze filmy Hanna Dunowska zdjęcia Hanna Dunowska galeria Hanna Dunowska biografia Hanna Dunowska nominacje Hanna Dunowska nagrody i wyróżnienia Hanna Dunowska filmografia Hanna Dunowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.