Hanna Kochańska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2007 Redaktorka
4.6 2005 Zuzanna Słowik (gościnnie)
7.9 2004 Ciężarna zakładniczka w banku (gościnnie)
6.9 2004 Żona Szostaka
8.1 2003 Zakładniczka Karbowiaka (gościnnie)
7.2 2002 Ekspedientka/ Sekretarka Tomka (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Kochańska filmy Hanna Kochańska najlepsze filmy Hanna Kochańska zdjęcia Hanna Kochańska galeria Hanna Kochańska biografia Hanna Kochańska nominacje Hanna Kochańska nagrody i wyróżnienia Hanna Kochańska filmografia Hanna Kochańska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.