Henryk Niebudek
Data urodzenia: 1954-09-01
Miejsce urodzenia: Trzebnica, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.2 2011 Stanisław, były mąż Wandy (gościnnie)
6.8 2011 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.5 2011 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.2 2010 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.2 2010 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.3 2010 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.8 2010 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
5.6 2010 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.2 2010 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.4 2009 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
3.8 2009 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
8.1 2008 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.2 2008 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.3 2008 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.7 2007 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
4.8 2006 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
5.4 2006 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
4.6 2005 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
8.2 2005 Psychoterapeuta (gościnnie)
6.9 2004 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.2 2003 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
3.1 2002 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
4.3 2001 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
3.6 2001 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.4 2000 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.7 1999 Lekarz / Ksiądz / Kapitan Ciocia / Tadeusz / Andrzej / Inteligent / Inżynier (gościnnie)
3.7 1998 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.5 1997 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.6 1996 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.6 1995 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
8.1 1995 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.3 1994 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.4 1993 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.9 1990 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.7 1989 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.4 1989 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.6 1989 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
7.0 1986 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka
6.7 1985 Stolarz Maciejewski, gospodarz Janka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henryk Niebudek filmy Henryk Niebudek najlepsze filmy Henryk Niebudek zdjęcia Henryk Niebudek galeria Henryk Niebudek biografia Henryk Niebudek nominacje Henryk Niebudek nagrody i wyróżnienia Henryk Niebudek filmografia Henryk Niebudek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.