Henryk Talar
Data urodzenia: 1945-06-25
Miejsce urodzenia: Kozy, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.6 2010 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.5
Hel
2009 Filip Gęsicki (gościnnie)
4.4 2009 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.1 2008 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.1 2008 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.9 2004 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.5
O rety! Psoty Dudusia Wesołka
Jakers! The Adventures of Piggley Winks
2003 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.3 2002 Filip Gęsicki (gościnnie)
3.8 2001 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.2 2001 Filip Gęsicki (gościnnie)
4.3 2001 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.1 2001 Filip Gęsicki (gościnnie)
3.6 2001 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.8 2000 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.4 2000 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.6 2000 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.5 2000 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.5 1997 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.9 1995 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.2 1995 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.3 1989 Filip Gęsicki (gościnnie)
0.0 1989 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.1 1987 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.6 1987 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.5
Vera Lenz
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis
1987 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.0 1986 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.0 1985 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.6 1985 Filip Gęsicki (gościnnie)
8.2
Wuzzle
Wuzzles, The
1985 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.0 1985 Filip Gęsicki (gościnnie)
9.2 1985 Filip Gęsicki (gościnnie)
4.7 1984 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.5 1984 Filip Gęsicki (gościnnie)
5.8 1981 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.3 1980 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.3 1979 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.2 1978 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.6 1977 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.8 1977 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.6 1976 Filip Gęsicki (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Filip Gęsicki (gościnnie)
7.1
Pszczółka Maja
Mitsubachi Maya no boken
1975 Filip Gęsicki (gościnnie)
6.0 1974 Filip Gęsicki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henryk Talar filmy Henryk Talar najlepsze filmy Henryk Talar zdjęcia Henryk Talar galeria Henryk Talar biografia Henryk Talar nominacje Henryk Talar nagrody i wyróżnienia Henryk Talar filmografia Henryk Talar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.