Hubert Zduniak
Data urodzenia: 1972
Miejsce urodzenia: Kalisz, Polska
Stan cywilny: żona Dominika Ostałowska, syn Hubert (ur. 18.03.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 Tajniak (gościnnie)
7.7 2007 Fotografik (gościnnie)
4.3 2007 Jeff (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
4.6 2005 Waldemar Rybacki (gościnnie)
6.9 2004 Operator Konrad (gościnnie)
7.4 2002 Officer UOP (gościnnie)
7.2 2002 Witek Drabik, kolega Kasi z liceum (głos)
3.6 1999 Michał Gieriatowicz, lekarz na oddziale Konopki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hubert Zduniak filmy Hubert Zduniak najlepsze filmy Hubert Zduniak zdjęcia Hubert Zduniak galeria Hubert Zduniak biografia Hubert Zduniak nominacje Hubert Zduniak nagrody i wyróżnienia Hubert Zduniak filmografia Hubert Zduniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.