Ilona Chojnowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Dziewczyna Pawła (gościnnie)
8.1 2008 (gościnnie)
6.9 2006 (gościnnie)
2.4 2006 (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 (gościnnie)
6.9 2004 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilona Chojnowska filmy Ilona Chojnowska najlepsze filmy Ilona Chojnowska zdjęcia Ilona Chojnowska galeria Ilona Chojnowska biografia Ilona Chojnowska nominacje Ilona Chojnowska nagrody i wyróżnienia Ilona Chojnowska filmografia Ilona Chojnowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.